Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Imię: Małgorzata
Coś o Sobie (Minimum 4 zdania): Jestem osobą radosną i strachliwą. Lubię pomagać, pomagam na pajacyk.pl itd, więc czemu nie pomóc na forum? Oglądam OP od nie dawna, ale mam zamiar obejrzeć wszystkie odcinki. Na początku nie wchodziłam na forum, ale skoro się zarejestrowałam to muszę korzystać. Będę dążyć do rozkwitu forum i pomocy mu.
Wzorowa znajomość regulaminu: Znam 100%
Aktywność na naszym forum: Jestem od jakiegoś czasu codziennie i będę utrzymywać ten stan.
Dlaczego sądzisz, że nadajesz się na Help Moda (Minimum 3 zdania) : Dobrze się uczę - dobra ortografia. Znam regulamin. Oglądam Anime i 2 lata temu przeczytałam Mangę. Będę nieść pomoc temu forum i jego użytkownikom.
Długo się zastanawiałam..
No to ja odniosę się do paru kwestii:
~ Co do ortografii to bym nie miała takiej pewności, ale ostatnio muszę przyznać, że twoja orto staje się coraz lepsza ;D
~ Chyba jeszcze trochę za krótko oglądasz OP i za mało znasz jej taką podstawową fabułę.
~ Cieszę się, że pomagasz na pajacyk.pl
~ To podanie mnie nie do końca przekonuje.
~ Mam do cb uprzedzenia ze względu na LD.
~ Cieszę się, że jesteś ostatnio taka aktywna na forum.
No i tak tu mamy i pozytywne i negatywne rzeczy. JA skupiłam się chyba bardziej na negatywnych.. Ale to nie ma na celu cię urazić. Miałam tylko zamiar napisać Ci co mogłabyś trochę poprawić, aby być lepszą przynajmniej w moich oczach ;P
Ja osobiście poczekałabym, aż będziesz dalej w OP np na 30 odcinku to na pewno, ale to Red zadecyduje czy będziesz w administracji czy nie.
Dobrze, postanowilam, ze rowniez sie wyraze na ten temat. Moim zdaniem na te chwile nie powinnas miec tego Moda. Postaram sie udowodnic te teze ponizszymi argumentami.
Moim pierwszym argumentem jest fakt, ze aby zdobyc te okejke od wlasciciela postanowilas zaczac ogladac One Piece i zaczelas nabijac posty. To wygladalo jakbys chciala zwrocic na siebie uwage. Co raczej jest zenujace.
Kolejnym argumentem jest fakt, ze twoja ortografia jest nawet dobra na twoj wiek, no ale wiek wiekiem, zachowanie twoje jest dziecinne szczerze mowiac.
Trzecim argumentem jest to, iz dopiero co zaczelas ogladac One Piece i wiele rzeczy nie rozumiesz jeszcze. Takl jak pisala wyzej Ser, ogladnij z 40/30 odcinkow.
Nastepnym argumentem jest znajomosc forum kodow i tak dalej. Ogolnie poznalas juz kody z czatow, ale trzeba znac cala mechanike.
Na piaty argument moge dac to, ze jakos nie sadze, ze jestes idealnie zgrana z administracja. Oczywiscie pamietajac fakt, ze przyjazn i znajomosci to nie to samo co napisalam w poprzednim zdaniu.
Kolejnym argumentem jest racja, iz nie za bardzo ogarniasz czesto co sie dzieje wokol Ciebie. Czesto musisz sie dopytywac. No, a sama chec niesienia pomocy, raczej nie daje Moda.
Mam nadzieje, ze udalo mi sie udowodnic teze, iz Pusia na "dzien dzisiejszy" nie nadaje sie na te range. Tu nalezy byc okielznanym, doswiadczonym i bez litosna osoba.
No właśnie, okejka ode mnie jest na chwilę obecną, ale moda Ci dam jak się spiszesz i zrobisz coś dla forum. Polecam obejrzeć z 30-40 odcinków.
Z resztą będę jeszcze rozważać to, czy Moda dostaniesz, wszystko zależy od tego jak się spiszesz. ;3
Mhm. Dzięki, że jesteście tak pośrednio. Zastosuję się do zaleceń. Gdy stwierdzę, że już jestem ok to napiszę.
Strony: 1